• Nedavno
Shanrya DOVEO Striptiz Svjetla, Daljinski Striptiz Osvjetljenje sa Moć Adapter IR Prijemnik za Otvoreni za Zatvorenom(#1)

Shanrya DOVEO Striptiz Svjetla, Daljinski Striptiz Osvjetljenje sa Moć Adapter IR Prijemnik za Otvoreni za Zatvorenom(1)

KM 30.15

Je dvostrano kasetu dizajn i opremljena daljinski da je lako za tebe da instalirati i koristiti.Može se koristiti za zatvorenom ili na otvorenom ukras.Jako je pogodan za Tv, kompjuteri, domovi, barovi, prodavnice i tome slično.Podrške muziku mode, možeš se vratiti na glas kontroliše da ti pokažem sjajno svjetlo efekat.Je RGB svetlo striptiz, podržava više RGB osvjetljenje posljedice koje mogu ispuniti tvoje potrebe.Koristi 5050 lampu perle, koji ukupno 270 lampu perle, sa epoksi pakovanje i dobro vodootporne efekat.Karakteristika : 1. Koristi 5050 lampu perle, koji ukupno 270 lampu perle, sa epoksi pakovanje i dobro vodootporne effect2. Je RGB svetlo striptiz, podržava više RGB osvjetljenje efekti, što mogu da upoznam tvoju needs3. Podrške muziku mode, možeš se vratiti na glas kontroliše da ti pokažem sjajno svjetlo effect4. Je dvostrano kasetu dizajn i opremljena daljinski da je lako za tebe da instalirati i use5. Može se koristiti za zatvorenom ili na otvorenom ukras.Jako je pogodan za Tv, kompjuteri, domovi, barovi, prodavnice, etc How Koristiti : 1. Stavi svetlo striptiz first2. Uključi struju, možeš koristiti daljinski da control Specification : Predmet Tip : Svjetlo Strips Length : Povrsine. 5m/5.5 yd Lamp Vaše Model : 5050 Number od Lampu Perle : 270 Remote Kontrolu Baterija Model : CR2025 Remote Kontrolu Baterija Kapacitet : 100mah (inclusive) Napon : 110 V-240 V Paket Listu : 1 x Moć Adapter1 x IR Receiver1 x Svjetlo Trake 1 x Daljinski Control Note : Daljinski Isporučuje sa ugrađenim Bateriju.

Karakteristike robe

Item Type:
Light Strips
Length:
Approx. 5m/5.5yd
Lamp Bead Model:
5050
Number of Lamp Beads:
270
Remote Control Battery Model:
CR2025
Remote Control Battery Capacity:
100mah (inclusive)
Voltage:
110V-240V
Package List:
1 x Power Adapter :
1 x IR Receiver :
1 x Light Strips   :
1 x Remote Control :
The Remote Control is Shipped with Built‑in Battery :

Kupci kako žele