• Nedavno
Kaktus ljubimca Igračke su Čvrste, Trajnih, Lako je da se Okupe, Stabilno i Prostor-Spašavam Prirodni sisal Pogodan za mačku ljubimca Sportski Igračke Svih Uzrasta

Kaktus ljubimca Igračke su Čvrste, Trajnih, Lako je da se Okupe, Stabilno i Prostor-Spašavam Prirodni sisal Pogodan

KM 36.15

Kreativni dizajn : Inspirisati mačke i volim prirodu kroz smiješno mačka igračke.To ne mogu tek upoznao potrebe mačka je kandže, ali i dodati ljepote u kući.Dizajniran je za mačke koji kao da nule, igrati i visi okolo!To će se prirodno privlače mačke.To je i zabavno i ugodno mjesto za mačića da se igraš i da se odmori.Izdržljivost : Koristeći tkanje metod, sisal je čvrsto sacuvali i okružen korijene, što je više praktične, mogu pomoći mačke popraviti noktima, i veoma trajni.Proizvod : Mali veličine, prostor spašavanje, može biti upotrebljeno u uskim prostorima, i može biti lako instaliran u prozore, prolaza, bašte, balkona, itd.Upotrebi visoko kvalitetne drvo : Nakon nekoliko brušenje i boje, boje se osjeća meko i ruka glatko i osetljiva.Mačka je sigurno.Odličan kvalitet : posteljini konopac, čvrsto tkanje, trajna i ogrebotine otporna.Kreativni dizajn : Inspirisati mačke i volim prirodu kroz smiješno mačka igračke.To ne mogu tek upoznao potrebe mačka je kandže, ali i dodati ljepote u kući.Dizajniran je za mačke koji kao da nule, igrati i visi okolo!To će se prirodno privlače mačke.To je i zabavno i ugodno mjesto za mačića da se igraš i restfeature : 1. Odličan kvalitet : pažljivo biramo prirodni sisal posteljini materijal, undyed, fino tkanje, trajna i ogrebotine-otporna.2. Upotrebi visoko kvalitetne drvo : Nakon nekoliko brušenje i boje, boje se osjeća meko i ruka glatko i osetljiva.3. Jedinstven dizajn : nije lako da se deformiše, odlično pritisak otpora.4. Izdržljivost : Pomoći mačka popraviti noktima, i to je veoma trajni.5. Ne treba puno prostora i jako je pogodan za tvoj sobu.specifikacija : Materijal : ručno jute rope Functions : odmor, šapice, igre, climbing This mačja igračka, drži tvoja mačka dalje od grebanje namještaj i daje nam prostor za zabavu, vježbu i odmor.Napravljen od non-otrovno i trajna materijala, to je definitivno idealan aktivnost centar za svoju porodicu.

Karakteristike robe

Material:
handmade jute rope
Functions:
rest, paws, games, climbing
This cat toy keeps your cat away from scratching furniture and provides space for entertainment, exercise and rest. Made of non-toxic and durable materials, it is definitely an ideal activity center for your family :

Kupci kako žele