• Nedavno
Domaćinstvo Ovlaživača, Tiha Operacija Ovlaživač Vazduha Male Velicine Desktop Kući i Kancelariji za Putovanja Koristiti(Green, Pisa Leaning Toranj Tip)

Domaćinstvo Ovlaživača, Tiha Operacija Ovlaživač Vazduha Male Velicine Desktop Kući i Kancelariji za Putovanja

KM 24.15

Tiha operacija i nema radijacije, za upotrebu tokom posao ili spavanje, pij vodu i da se brinem za kožu.Macromolecule nano atomization tehnologija, voda čestice probiti duboko u kožu da izhidriram kožu suvu kožu.Jednostavno i elegantne izgled, praktično za upotrebu.Svjetlo težine i mali broj, lako prodavnicu i nose, za upotrebu na kući i kancelariju.Napravio visokog kvaliteta materijal, firmu i trajna. 2 boje ovlaživač su slobodni, možeš izabrati prema prednost.Nano molekule vode, neka to reši u zraku bez proizvodi kapi vode, zar ne mokri u tabletop, i jeste lakše da upije.Karakteristika : 1. Macromolecule nano atomization tehnologija, voda čestice probiti duboko u kožu da izhidriram kožu suvu kožu.2. Nano molekule vode, neka to reši u zraku bez proizvodi kapi vode, zar ne mokri u tabletop, i jeste lakše da upije.3. Tiha operacija i nema radijacije, za upotrebu tokom posao ili spavanje, pij vodu i da se brinem za kožu.4. Jednostavno i elegantne izgled, praktično za upotrebu.Svjetlo težine i mali broj, lako prodavnicu i nose, za upotrebu na kući i kancelariju.5. Napravio visokog kvaliteta materijal, firmu i trajna. 2 boje ovlaživač su slobodni, možeš izabrati prema prednost.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Zrak Humidifier Material : ABSOperating Uputstva : 1. Klik da uključiš u spreju.Nakon indikator upali na za 10 sekundi, svjetlost odlazi, i automatski će zatvoriti nakon 2.5 sati akumulirana vremena.Klik opet da uključiš povremene sprej (5 sekundi, 5 sekundi s), indikator svjetlo će se okrenuti na za 10 sekundi, svjetlo će se ugasiti i automatski će zatvoriti nakon 5 sati, i onda je isključeno.2. Dugo štampu za 2 sekunde da se okrenu na indikator svjetlo, i onda je duga za štampu za 2 sekunde da isključi indikator.Paket Listu : 1 x Humidifier1 x USB Cable1 x Pamučni Štapić.

Karakteristike robe

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS
Operating Instructions:
1. Click to turn on the spray. After the indicator light turns on for 10 seconds, the light goes out, and it will automatically shut down after 2.5 hours of accumulated time. Click again to turn on the intermittent spray (5 seconds on, 5 seconds off), the indicator light will turn on for 10 seconds, the light will go out, and it will automatically shut down after 5 hours, and then click off. :
2. Long press for 2 seconds to turn on the indicator light, and then long press for 2 seconds to turn off the indicator. :
Package List:
1 x Humidifier :
1 x USB Cable :
1 x Cotton Stick :

Kupci kako žele